Gratis

Gratis webinar: Hvordan forberede deg til fødsel?

Med doula og yogalærer Anette L’Orsa fra Harmonisk Fødsel. Vi snakker om hvorfor og hvordan det er smart å forberede seg til fødsel. Anette deler sin kunnskap og erfaring som doula og deltaker på omlag 50 fødsler over sju år og sine egne tre fødsler. Vi snakker om emosjonell og mental forberedelse på fødsel og er innom tilnærmingene HypnoBirthing og Smertefri Fødsel/Anja Bay-metoden.

Webinaret ble holdt den 25. september 2020, og opptaket får du tilgang til her.

Gratis webinar: Stramt tungebånd og amming

Med orofacial myolog Malin Staaf og ammeveileder Kristine Vestøl. Vi snakker om viktigheten av riktig diagnostisering og korrekt klipp av stramt tungebånd. Vi har selv barn født med stramt tungebånd og vi deler erfaringer, samt fagkunnskap om hvordan du best kan navigere dersom du mistenker stramt tungebånd hos ditt barn – ikke minst for å lykkes med ammingen.

Webinaret ble holdt 11. september 2020, og opptaket får du tilgang til her.

E-bok og foredrag: Ernæring før og under graviditet

Klart du skal spise for to! Ikke i form av kalorier, men i form av næring; som vitaminer, mineraler, proteiner og fettsyrer! I en moderne verden er det ikke lenger en selvfølge å få optimale mengder fra maten vi vanligvis spiser. Her er oversikten over det som er viktigst å huske på! E-bok og videoforedrag finner du her

E-bok: Gjør maten mer næringsrik

Bekymret for om barna får i seg nok næring?
Ta maten fra “ok” til næringsbombe med disse enkle (og rimelige) grepene! 14-siders pdf (som du kan printe ut) med tips til hvordan du beriker barnas favorittmat, tre bonusoppskrifter, og nyttig info om hvorfor næringsrik mat er så utrolig viktig!
E-boka finner du her! 

Podcastepisode om Mammarevolusjon

Kristine Oddvin Andersen og Line Holdal snakker om det å bli mamma, om å ta informerte valg og naturlige tilnærminger på mammareisen. Kristine deler sine tanker og erfaringer omkring fødsel, bruk av doula, sen avnavling og viktigheten av forberedelser til de ulike trimesterne.

Hør episoden på Spotify
Hør episoden på Podcasts.nu